ANKARA / MAMAK - Şehitlik Ortaokulu

May

Fuar açılışımız İlçe Kaymakamımız Sayın Ali SIRMALI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Elif ÖZBEK ve Şube Müdürlerimiz Behrin SAPAN ve Hayrettin YILMAZ' ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Ya İstiklal ya ölüm diyerek Kurtuluş Savaşı destanı yazan ve bu toprağı vatan yapan yiğitlerin kurduğu bu cennet ülkenin milli marşı olan İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü kutlu olsun.

Mrt

2.Dönem 1.Yazılı Tarihleri

Sınav klavuzu için tıklayınız.

Telefi Sınavı Tarihleri

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet' in 100. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzun 2023–2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı    25/10/203 Çarşamba günü okulumuzda saat 14:00’de yapılacaktır. Toplantı ile ilgili gündem aşağıya çıkarılmış olup,  velilerimizin Okul Aile Birliği’nin çalışmalarına destek olabilmesi için toplantıya iştiraklerinizi rica ederiz.

Not: Çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantı 31/10/2022 Çarşamba günü saat 14:00 ‘de yapılacaktır.

Emniyet Genel Müdürlüğünce okumuz öğrencilerine trafik eğitimi semineri verildi

Ekm

Sevgi, hşgörü, güzel ahlak ve adaleti ile tüm insalığa örnek olan alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizin kutlu doğumunun haftasında okulumuzda düzenlediğimiz programımız. Mevlid i Nebi haftamız mübarek olsun.

Eyl

Avrupa da 1. ve 2. , Türkiye de 1. olan öğrencimiz Buse KOÇAK ile İlçe Milli Eğitim müdürümüz sayın Elif ÖZBEK' i ziyaret ettik, ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine canı pahasına karşı koyan; vatanına, bağımsızlığına sahip çıkan 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz.