ANKARA / MAMAK - Şehitlik Ortaokulu

Mustafa AKÇELİK - Okul Müdürü

1981 Ankara doğumludur. İlk ve ortaokulu Ankara’ da tamamladıktan sonra Lise eğitimini Ankara Hasanoğlan Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamlamıştır. 2003 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Fen bilgisi Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra; 2004 yılında Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Fen bilgisi öğretmeni olarak öğretmenlik mesleğine başlamıştır. Sırası ile Sakarya Adapazarı’nda öğretmenlik ve müdür yardımcılığı, Ankara Elmadağ’da öğretmenlik ve müdür yardımcılığı, Ankara Çankaya’ da müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü yapmıştır. 2017 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Politikası Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. “Öğretmenlere Yönelik Olarak Getirilen Zorunlu Yer Değiştirme Uygulamasının (Rotasyon)  Değerlendirilmesi (Çankaya Örneği)” isimli tez çalışmasını yürütmüştür. 2013 yılında Ankara Elmadağ ilçesinde “Avrupa Okullarında Şiddetin Önlenmesi” adlı Projede görev almış ve proje kapsamında Portekiz de gözlem ve çalışmalara katılmıştır.

Halen Ankara Mamak Şehitlik Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.